BITCOIN CROWN

I dag ønsker jeg å introdusere prosjektet "Bitcoin Crown" et veldig interessant og spesielt prosjekt som tiltrekker seg oppmerksomheten til så mange mennesker, så jeg skrev denne prosjektevalueringen i detalj for ham. Jeg refererer til, begynne å utforske dette prosjektet gjør alle!. 
Cryptocurrency for online spillelskere 
Bitcoin Crown-plattformen tilbyr den tryggeste kryptoplanen for online gamers & crypto-valutaer over hele verden. Vår løsning for lokalt og digitalt utveksling av alle FIAT- og CRYPTO-valutaer mellom alle interesserte parter, er unik. En desentralisert plattform for å administrere, distribuere og handle virtuelle varer. Gir spillere og innholdsskapere en ny modell av virtuelt eierskap.
Fremtiden for å 
spille CRYPTOCURRENCY Online spill er et av de mest blomstrende og stabile segmentene i teknologi sfæren, støttet av et lojalt publikum av spillere og spredning av mobilteknologi, sammen med den verdensomspennende utvidelsen av høyhastighets Internett-tilkobling. De to siste faktorene arbeider også for å utvikle digital økonomi, og spesielt av virtuelle valutamarkeder. Virtuelle valutaer har allerede tatt 0,1% av verdens globale pengetransaksjoner, og dette betyr egentlig mye.
BTCC ER DET NYE ERA AV ONLINE SPILL 
Bitcoin Crown er det digitale trading token som vil gi spillutviklere, innholdsskapere og spillmiljøer den nødvendige kryptobaserte verdien og verktøyene for å implementere og administrere virtuelle varer. Du kan skaffe BTCC gjennom vår pre-ICO og ICO-stadier av utgivelse eller, når ICO er ferdig, ved å bytte fiat-valuta og andre kryptokurver via utvalgte utvekslinger.

FORDELER 
Fordeler til Fellesskapets 
fordeler til Fellesskapet inkluderer: Gamere ditt nettsted og mobilnettsted med spesielle BTCC-mynter, Forbedre brukerdeltakelse og bidrag i fora og vegger, Auto-utmerkelser og utarbeide statsbaserte utløser, Oppsøk ditt fellesskap med spill i spillet på serveren eller spillet. 
Fordeler for spillutgivere / skaperne
Fordeler for spillutgivere / Skapere inkluderer: Opprett nye tokens for å representere virtuell valuta, spillelementer eller privilegier. , Lag og administrer virtuelle ting programmert eller gjennom programmer. , Lag begrenset tid eller abonnementsbaserte virtuelle varer. , Mint-elementer som ikke kan utveksles eller spesialutgaveelementer. , Sett opp en virtuell varebutikk. Kjør en decentralisert betalingsgateway uten en mellommann. Transparente transaksjoner. Forbered rapport og provisjonssystem. , Ingen svindel, tilbakebetaling eller kansellering. , Minimumsavgift for blockchain-transaksjon og ingen provisjonsavgift. 
Fordeler for spillere
Fordeler for spillere inkluderer: Kjøp og selg varer uten risiko for svindel. , Handel mellom spillvarer fra ulike spill ved hjelp av Bancor for likviditet. , Ta med valutaen din i et hvilket som helst fellesskap eller spill og hold verdien. , Har en verdifull valuta og sjeldne gjenstander som aldri kan tas. , Bruk BTTC-markedet og sosialt nettverk for å finne og handle spillartikler. , Generer BTCC-mynter for å spille spillet. , Konverter egendefinerte virtuelle elementer rett tilbake til BTCC Mynter og hold verdien. 

LØSNINGER FOR SVIG OG HØY KOSTNAD 

For hvert gyldig kjøp av virtuelle gjenstander går 75% av elementene tapt på grunn av svindel. Token trykt av BTCC Coin vil skape tillit og sikkerhet med minimum transaksjonskostnader.
Utviklet av fellesskap og skapere 
Millioner av involverte spillere 
Millioner av BTCC-brukere er dypt engasjert i å sosialisere og jobbe sammen for å skape unike samfunn, spillinnhold og virtuell økonomi. Ved å tilby verktøyene de trenger, tillater BTCC disse skaperne å tjene penger på innholdet.
Verdien av spill og innholdsskaping 
Sandbox-spill, som Minecraft, er de mest populære online spillene. Ved å bruke BTCC Coin, vil vi fremme en kultur av lidenskap, samarbeid og stolthet ved å gi spillerne mer kontroll over spillinnholdet. Verdifulle spillere vil fortsette å komme tilbake, og øke inntekter og engasjement fra utgivere og skapere.
TOKEN INFORMASJON 
Navn: Bitcoin Crown (BTCC) 
Total tilbud: 70,000,000 Token BTCC 
Samlet tildeling: 50,000,000 BTCC tokens 
Hard Cap: $ 10,000,000 USD 
Myk Cap: $ 2,500,000 USD 
Valuta: ETH 

SPENDTILDELING: 
50% Develpoment30% Marketing10% Sikkerhet & Juridisk5% Hosting & Infrastucture5% Beredskap
BTCC Token Allokering

ROADMAP 
April 2018 BTCC Token Crowdsale http: //www.bitcoincrowncoin.comQ22018
Core Smart Kontrakter 
Platform API 
Mobile Smart Wallet (Kjernefunksjoner) 
Minecraft Plugin 
Java SDK 
Q3 2018
C # SDK 
Unity SDK 
Unturned Plugin 
Mobile Smart Wallet Updates 
PC Smart Wallet 
BTCC Store Moduler 
BTCC Automations 
BTCC Forum Integrasjon 
Token Manager 
Q4 2018
Unreal Development Kit 
iOS Swift SDK 
Android SDK 
Virtual Item Trading System 
PHP SDK 
Q1 2019
BTCC Mobile App 
Betaling Gateway Kontrakt 
Betaling Gateway Framework 
Q2 2019
Ikke bare les den, lagre foretrukket lanseringsdato og handle på det akkurat nå. 
For mer informasjon:

Abonnementer 
TopList Kontrakt og UI 
BTCC Myntfellesskap App 


VIKTIGE LINKS & SUPPORT 

Bitcointalk : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2076411
ETH: 0x4EA5546eaBAEb395389783ec8C7eFF7f863635b8

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ternion - överbrygga klyftan mellan traditionell och decentraliserad finansiering

TERNIÓN – FINANS FINANSYÈL AK DWA LEGAL

MGBE Ị GA-EME GAP N'ỤTỤ ỤBỌCHỊ NA ỤBỌCHỊ