Επισκόπηση της πλατφόρμας ICN Ternion




Ternion είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα ανταλλαγής με ενσωματωμένη άδεια με τη Fiat πύλη και εμπορικές υπηρεσίες. Έχει ως στόχο να αυξήσει την προσφορά της Crypto αγορά συναλλάγματος με σύγχρονες χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες που σχετίζονται με έναν ανεξάρτητο οικονομικό σύστημα, το οποίο διευκολύνει την καινοτομία στη χρηματοδότηση και προώθηση της κρυπτό. Επιπλέον, Ternion την προώθηση της κρυπτογράφησης χρηματοδότησης ανάπτυξη cryptocurrency παροχή ουσιαστικής στήριξης των δραστηριοτήτων παραγωγής εισοδήματος και να μην στηρίζονται σε εικασίες, αλλά σε φυσικές δυνάμεις της αγοράς.
Η πλατφόρμα έχει Ternion κοινότητα που θέλει να αντιμετωπίσει ορισμένες από τις προκλήσεις της σημερινής αινιγματικά συστήματος, όπως η έλλειψη εμπιστοσύνης στην αξιοπιστία του ICO ψηφιακών περιουσιακών τους στοιχείων, κρυπτογράφηση χαμηλότερο επίπεδο από τις παραδοσιακές εταιρείες και τις δυσκολίες στην εφαρμογή του κρυπτογράφησης ως μέθοδο πληρωμής.








Το οικοσύστημα του Ternion Το οικοσύστημα του 
Το Ternion περιλαμβάνει τρεις παράγοντες που συνεργάζονται και η υποστήριξη του Ternion (TRN) ως χρήσιμο νόμισμα πλατφόρμας.
ανταλλαγή 
Το Exchange Ternion είναι μια προσαρμόσιμη, οικονομικά αποδοτική και αποτελεσματική πλατφόρμα ανταλλαγής που επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν την κρυπτογράφηση, κρυπτογράφηση και κρυπτογράφηση της Fiat. Ο κύριος σκοπός της ανταλλαγής είναι να προσφέρει μια κρυπτογραφική λύση σε μια ολοκληρωμένη λύση. 
Πληρωμή Ternion 
Το Κέντρο Πληρωμών διευκολύνει τις πληρωμές μεταξύ προμηθευτών και πελατών τους. Οι χρήστες λαμβάνουν χρεωστικές κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να πληρώσουν. Οι προμηθευτές μπορούν στη συνέχεια να επιλέξουν να λαμβάνουν πληρωμές που έχουν υποστεί επεξεργασία στη λειτουργία διανομής Crypto ή Fiat.
Ternion Liquidity Fund 
Αυτή είναι η ουσία των άλλων δύο παραγόντων. Αυτό εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει πληθωρισμός για τα TRN και δεν θα εξοικονομηθούν τα συσσωρευμένα κεφάλαια για ανάπτυξη στην πλατφόρμα Ternion.
Ternion Token 
Το TRN είναι ένα σύμβολο που είναι συμβατό με το ERC20, το οποίο χρησιμεύει ως ένδειξη χρησιμότητας στην πλατφόρμα για την πληρωμή ενός τέλους για την ανταλλαγή ή τη μεταφορά χρηματιστηριακών συμβόλων Ternion. Επιπλέον, τα σύμβολα εγγυώνται τη συμβατότητα με όλα τα συμβατά σήματα ERC20 προς όφελος όλων των χρηστών του οικοσυστήματος Ternion.
Γιατί να επενδύσετε στο Ternion;
Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη με εφαρμογές για κινητές πλατφόρμες και εφαρμογές ιστού που ενδιαφέρουν όχι μόνο τους παίκτες αλλά και τους επενδυτές.
Το Ternion πραγματοποιείται κάθε χρόνο για να ανασκοπεί τις δραστηριότητες και τις λειτουργίες της πλατφόρμας, προκειμένου να διασφαλίσει τη διαφάνεια και την προβλεψιμότητα και συμπεριλαμβάνει τον έλεγχο, τον πελάτη για να βοηθήσει στην επίλυση τυχόν προβλημάτων ή ζητημάτων που σχετίζονται με το ternion.
Παράμετρος ICN Ternion (TRN token) 
TRN: Token 
σημάδι πρωτοκόλλου: ERC20 
κάθε σύμβολο: 95000000 TRN 
εμπρόσθιο σήμα παράδοσης: 22500000 TRN 
παράδοση συμβόλων του ICO: 53.500.000 TRN 
Προκαταρκτική ημερομηνία: Ισχύει μέχρι τις 28 Ιουνίου 2018. 
ICO ημέρα, 
η κυκλοφορία στις 29 Ιουνίου 29 Αυγούστου ρελέ: 1 TRN 0,65 δολάρια ΗΠΑ 
γύρος B 30 Αυγούστου 30 Οκτωβρίου ρελέ: 1 TRN 2,10 USD 
Γύρισε στις 30 Νοεμβρίου. Δεκέμβριος συναλλαγματική ισοτιμία: 1 TRN 3,23 USD
Μπισκότο: 5.000.000 Hardcover: 65.000.000








Λεπτομερείς πληροφορίες:
Ιστοσελίδα: https://ternion.io
τηλεγράφημα: https: //t.me/TernionOfficial
Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2076411

Komentar

Postingan populer dari blog ini

TERNIÓN – FINANS FINANSYÈL AK DWA LEGAL

MGBE Ị GA-EME GAP N'ỤTỤ ỤBỌCHỊ NA ỤBỌCHỊ

ICOO Ternion પ્લેટફોર્મનું સામાન્ય વર્ણન