Ternion - Гібрид криптова біржа та інтегрована торгівля Fiat Portal


Привіт весь час, я поясню екран Ternion Friend
Ternion yipulatifomu платформа повна цифрова ліцензія yokushintshaniswa з Fiat Gateway ділові послуги. Він прагне збільшити доступність канцтоварного ринку серед сучасних фінансових послуг з меншим рівнем фінансування, що спрощує та розвиває новий фінансовий куточок. Крім того, я-Ternion спрямований на просування нових emakhakheni пунктів доопрацьованого cryptomon підтримки шифрування і справжня користь їх бізнес і впевненості в силі ринку в рахунок, але має naturale.Stage ternion спільнот намагається вирішити деякі з проблем зміни шифрування що робити сьогодні, наприклад, відсутність надійності цифрових ресурсів в СНД, менш стандартне управління, ніж традиційні брокерські компанії,
Екосистем
Ternion екосистема складається з трьох частин Ternion співпрацює і підтримує Ternion (РНН) основу для значущих символів.
Валютні платформи Ternion Exchange для обміну дешевше, дешевше і дешевше, що дозволяє користувачам конвертувати кодовий шифрування, шифрування шифрування Fiat. Основна мета біржі пропонує трейдерам ідеальне рішення.
Помічник помічника Ternion Helper
для оплати послуг між постачальниками та клієнтами. Споживачі отримають кредитну картку, яку вони зможуть використати для оплати. Згодом торговці можуть прийняти платежі за допомогою шифрування.
Дно в долині
Це глава двох інших розділів. Це гарантує, що коди TRN не будуть виконані, і не збереже запропоновану розробку запропонованої платформи Ternion.


I-Ternion Ithokheni ви
ВСН відповідний all'ERC20 код , який виступає в якості інструменту спікер обмінного курсу або передачі на Tkenion Ternion Exchange. Крім того, функції надають всі ті самі етикетки ERC20, доступні для всіх користувачів Ternion.
Чому ти плачеш у Терніоні?
Стажування доступні через мобільні платформи та програми для веб-додатків, що полегшує не тільки школярів, але й приватних інвесторів.
Ternion буде вивчати транзакцію та виконання Декларації щодня, щоб забезпечити прозорість та прозорість, яка буде інформувати громадськість про майбутні події.
Обмін Ternion має європейські комерційні ліцензії та відповідає всім застосовним європейським морським транспортним системам.
Стадія відповідає за повних клієнтів, у тому числі старших менеджерів, які допоможуть клієнтам у разі проблем з Ternion.




Параметр ternion ICO (TRN код)
Код: РНН
РМЗ Протокол: ERC20
Контактна інформація: РНН 95 мільйонів
автомобілів пропонують presalsalget депозит: 22,5 млн TRN
Доставку ICO кодексу: РНН 53,5 млн
до дати продаж подій 28 червня 2018
usuku ICO:
Tour usuku Agasti 29 червня 29 обмінний курс: 1 0,65 USD TRN
30% варіацій в колах B 30 жовтня: 1 TRN USD 2,10
C1 коло 30 листопада ставка обмінний курс 1 грудня TRN 3.23 USD
Мьюзік: 5000 000
Виправлена ​​деревина: 65 мільйонів Ternion - це нова торгівельна платформа, заснована на ефективних блокування блоків, які виводять на ринок ринок і змінюють ефективність екосистем. Ця програма працює з бібліотеками платформ для підтримки переговорів про деякі надзвичайні активи. Крім того, стовп також використовував свій знаменитий склеп, відомий як Token Sales. Розробники очікують створення великих продажних квитків, які дозволять компанії керувати власниками персонажів. Мета цього розділу - бути лідером у перетворенні багатьох фінансових ресурсів за допомогою технології блокування. Якщо ви вирішите взяти участь у цій сфері обміну, я впевнений, що ви зможете продовжувати інвестувати в досвід та творчі ідеї,
дорожню карту





У першій половині 2018 року
почав розвиватися Біржа.
T2 2018
Перший продаж. Загальна вартість обміну
T3 2018
,
QUARTO 2018 орієнтована на
закриті бета-джерела. Це комерційна транзакція на стороні. Початок запуску іноземної валюти. Зміна годин Платіж за
T1 2019
Ternion почав змінюватися. Почніть конверсії в інших країнах. Закриті бета-платежі. Перший бонус біллінгу.
I-T2 2019
Почніть сплачувати.


КОМАНДА





Для інформації: Веб - сайт: https://ternion.io/
Технічний модуль: https://ternion.io/TernionWhitepaper_en.pdf
Twitter: https://twitter.com/ternionofficial
Телеграма: https://t.me/TernionOnicial
ANN: https: //bitcointalk.org/index.php? Термін = 4623236.msg41743899 msg41743899 # #
Facebook: https://www.facebook.com/ternionofficial/

 https://ternion.io/?utm_source=bitcointalk&utm_blog=bounty

Автор: irawati99

Bitcointalk Profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2076411

Komentar

Postingan populer dari blog ini

TERNIÓN – FINANS FINANSYÈL AK DWA LEGAL

MGBE Ị GA-EME GAP N'ỤTỤ ỤBỌCHỊ NA ỤBỌCHỊ

ICOO Ternion પ્લેટફોર્મનું સામાન્ય વર્ણન