Mikä on Ternion-projekti?



Mikä on Terni-projekti? 

Terniyan - Fiat yhdyskäytäviä ja kehittyneen digitaalisen vaihtofoorumia, joka integroituu Merchant Services lisenssillä.

Team Turnin yrittää jatkuvasti siirtyä markkinoille. Saadaksemme kaiken vain yrittää työntää rajoja, saada se. Uskomme, että teet tulevaisuuden, ja huomenna me kaikki tapaamme yhdessä. Tässä voit saada ensimmäisen kokemuksen Exchange-alustasta ja nähdä, miten ensimmäinen versio näyttää.Koska vaihtovirastot eivät ole pelkästään helppoa, vaan helppoa ja helppoa kaikille vähittäiskaupan sijoittajille, koska se sisältää mobiilialustaohjelmat ja web-sovellukset. Avoimuuden ja luotettavuuden varmistamiseksi tulevat tulevat tietoisiksi vuosittaisesta tilintarkastuksesta Ternyanan edistymisestä.Uskomme, että digitaalinen hajautettu rahoitus on tiedossa - sen tulevaisuus on, mutta ymmärrämme myös, että väistämättömät yhteydet ja arvot opettivat perinteistä rahoitusta,




Trnyn Akiko Järjestelmä: 

Ternian ekosysteemi tuetaan TRN Utility merkki. RNK-merkki-art on 20-vaatimustenmukaisuusmerkki, jatkaa Orthree Blockchen. Trnya ekosysteemi keskustellaan TRN symbolinen avainmekanismina maksamisesta tavaroiden ja palveluiden kautta.

Ternia-ekosysteemissä on käytettävissä mekanismeja, jotka tuottavat kaikki kotitalouksien tulot Ternian nestemäisten tietovarastojen ylläpitämiseksi. Koska liikevaihdon rahoitusmalli riippuu luonnollisen tornin sähkönmarkkinoista, joka auttaa tirelandelillä, sillä on myös trunkin aktiiviset ominaisuudet. TRN on erittäin hyvät yhteydet nykyiseen Ternian Exosystem -järjestelmään, joka on tapa muuntaa Turnover Exchange ja Turnen Payments. Tämän hyödyllisen järjestelmän käyttämisen seurauksena TRN voi olla suuri rahakkeiden kysyntä, joka lähetetään sitten takaisin ydinjärjestelmään, joka liittyy kysynnän ja tarjonnan käyttöön. 

Token Utility -ominaisuudet:
Käyttäjiä kannustetaan käyttämään TRN-rahakkeita saadakseen erittäin kannattavan kaupankäyntimaksun. Kaupan maksaminen tapahtuu kolmella selvästi määritellyllä tavalla. TRN-säiliöiden kokonaiskulutus määrittää nykyisen vaiheen.






Kiitos rahoitusmallista: 
Token toimii Trinidad Forcesin rahoitusmarkkinoiden markkinoilla varmistaakseen tukikelpoisuuden.Trnian-rahoitusmalli ja ympäristöjärjestelmä, se tukee, tarjoaa Trnian-markkeriin liittyviä. 




Token Burn 

Burnes Base Lexxin on osoitettu tuovan merkittäviä etuja itse rahoitusmalleihin. Trnian-merkkipolttoaste riippuu ekosysteemin tuloista, eikä sitä voida taata.





Tämä alusta on käytettävissä mobiilisovellusten ja verkkosovellussovellusten avulla, ei pelkästään suurille pelaajille, vaan vähittäiskauppiaille. Jotta varmistetaan avoin ja 

luotettava 

avoimuus ja luotettavuus, jotta henkilöille tiedotetaan tulevasta kehityksestä, Terniyan-liiketoimet ja liiketoimet suorittavat vuosittain tarkastuksia. Asiakastuki 24/7- foorumi on jatkuva asiakastuki, joka sisältää myös ylimmän johdon, joka auttaa asiakkaita vaikeuksissa matkailijoiden tai kysymysten kanssa. Tiekartta




Ternia-ekosysteemin työskentelyn päätehtävämme on vähentää menetetyt ajat tärkeiden vaiheiden välillä ja tarjota välittömästi pääsy Turnaranin ekosysteemiin julkisen myynnin jälkeen. Tästä meitä saatiin CIO-toimitusaikaan, joka on ottanut ratkaisevaa etua kilpailijoihin nähden. Seuraava tiekartta sisältää kaikki perusvaiheet Trania-ekosysteemin kehittämiselle.



2018-laitteiden 
kehittäminen alkoi. 
T2 2018 
julkinen myynti. Valuuttakurssi 
T3 2018 
julkinen myynti. 
Vuosi 2018 on 
kunnollinen ruplanvaihto. Osakemarkkinat ovat kaupankäyntimarginaali. Pörssin kunnollinen kasvu alkoi. Joustava vaihto käteisellä. 
Neljännesvuosi 
2019. Ternionin maksuprosessi alkoi. Aloita kunnollinen vaihto. Sulkeutuva beta- maksun siirtobonusalkaa 
T2 2019 
-maksuilla. 

Token Sale Tiedot: 


Token: 
Minuutti Token TRN: ERC 20 
: Total 
Token 
95 000 000 syöttö Token TRN: 53500000 TRN: TRN: n määrä 22 500 000: lle ICO
Ensimmäinen myyntipäivä: 28.6.2018 Aktiivinen 
ICON-historia: 

kierros - 29.-29. Elokuuta, valuuttakurssi: 1 biljoonaa dollaria = 0,65 dollaria Yhdysvaltain dollaria. 
B-kierros - 30. elokuuta - 30. lokakuuta valuuttakurssi: 1 triljoonaa dollaria = 2,10 dollaria per. 
Pyöreä C - 1. marraskuuta - 30. joulukuuta valuuttakurssi: 1 triljoonaa dollaria 3.23 = 
ICOn korkki: 

pehmeä kansi: 5000 000 
taalaa: 65 miljoonaa euroa 

tiimi



Tarkemmat tiedot: 

Kotisivu: https://ternion.io
lanka: HTTPS: //t.me/TernionOfficial 

Komentar

Postingan populer dari blog ini

TERNIÓN – FINANS FINANSYÈL AK DWA LEGAL

ICOO Ternion પ્લેટફોર્મનું સામાન્ય વર્ણન

Επισκόπηση της πλατφόρμας ICN Ternion