Ternion - Un intercanvi de criptes híbrids amb una passarel·la de Fiat i serveis comercials integrats

Quan torni a trobar-me amb mi sarta afdal, us explicaré el blog que presentaré sobre el projecte TERNION i, per a més detalls, vagi a la següent discussió:


Sobre Ternion
Ternion és un actiu digital híbrid recolzat per un ecosistema financer que admet la seva liquiditat a través d'una activitat empresarial rendible. És el que significa per a vostè com a titular del testimoni: Wave adéu a la depreciació de l'actiu i el col · lapse: contribueix amb la confiança Pressupost per béns i serveis que utilitzen criptocalitat sense patir pèrdues i operacions fracassades causades per les fluctuacions de preus. Obteniu el tractament VIP quan treballeu a l'intercanvi Ternion, amb descomptes al tauler quan pagueu quotes amb Ternion. Accepteu els pagaments en línia en criptocurrency i rebeu el fiat o qualsevol altra moneda amb els pagaments de Ternion. Quan contribueixi a la moneda inicial de Ternion Oferint, obteniu més que només un testimoni: obté un accés d'accés complet en un futur en què la criptoconetat és una eina financera fiable per als consumidors, els comerciants, els contribuents, tothom.
Característiques
Dins de l'Ecosistema de Ternion, tots els mecanismes interns de generació d'ingressos estan orientats cap al Fons de Liquiditat de Ternion. De la mateixa manera que el model financer Ternion es basa en forces de mercat naturals per donar suport a la liquiditat de Ternion, també ho fa la funcionalitat d'utilitat del token de Ternion.

El token de TRN està excepcionalment integrat a l'Ecosistema de Ternion, que serveix com a mètode d'intercanvi per les tarifes realitzades a través de l'intercanvi Ternion i el negoci de Ternion Payments. Aquest mecanisme d'utilitat pot provocar una major demanda de token TRN, que es canalitza endinsant l'ecosistema, creant un cicle de subministrament i demanda continguts. Exchange de Ternion és una entitat regulada, llicenciada i centralitzada que permet que el criptó es criptografi, el fiat al criptogràfic i el criptogràfic per fer el comerç de fiat. A l'etapa post ICO l'intercanvi es convertirà en híbrid. Facilitarà un intercanvi descentralitzat amb un centralitzat. El processador de pagament de Ternion és una passarel·la de pagament que es pot implementar a discreció d'un venedor i emet targetes als seus usuaris. Els usuaris també poden utilitzar la targeta de dèbit per pagar els venedors.

Els venedors poden optar per rebre fiat o criptocurrency per als productes i serveis implementant l'API de Ternion en el seu mètode de pagament. Això és possible gràcies a la integració de l'intercanvi en el sistema. El Fons de Liquiditat de Ternion és compatible amb dos models de negoci i és la part posterior de l'Intercanvi i el processador de pagaments. El fons també s'encarrega de comprar els tokens amb una quarta part dels beneficis de la companyia i cremar-los per combatre la inflació. El Fons també emmagatzema una altra part dels fons acumulats per disposar de liquiditat per a la futura expansió de Ternion a nivell mundial.
Què és Ternion?
Ternion és un intercanvi de criptes híbrids amb una porta d'entrada fiat i serveis comercials integrats.

> L'intercanvi de Ternion és una entitat regulada, llicenciada i centralitzada que permet que el crypto criptori, fiat a crypto i crypto a fiat trading.

> A l'etapa post ICO l'intercanvi es convertirà en híbrid. Facilitarà un intercanvi descentralitzat amb un centralitzat.

> El processador de pagament de Ternion és una passarel·la de pagament que es pot implementar a discreció d'un venedor i emet targetes als seus usuaris. Els usuaris també poden utilitzar la targeta de dèbit per pagar els venedors.
Els venedors poden optar per rebre fiat o criptocurrency per als productes i serveis implementant l'API de Ternion en el seu mètode de pagament. Això és possible gràcies a la integració de l'Exchange al sistema.

> El Fons de Liquiditat de Ternion és compatible amb dos models de negoci i és la part posterior de l'Intercanvi i el processador de pagaments. El fons també s'encarrega de comprar els tokens amb una quarta part dels beneficis de la companyia i cremar-los per combatre la inflació. El Fons també emmagatzema una altra part dels fons acumulats per disposar de liquiditat per a la futura expansió de Ternion a nivell mundial.


Per què Ternion

Nosaltres, com a equip, estem constantment tractant d'avançar al mercat. Empènyer els nostres límits per aconseguir el que tothom està intentant.

Confiant-nos en nosaltres, formes el futur on ens mantindrem tot demà.

Podeu obtenir la primera experiència de la plataforma d'intercanvi aquí i veure com es veurà la primera versió. No només l'intercanvi és còmode per als jugadors institucionals, però és convenient i fàcil per a qualsevol dels inversors minoristes, ja que inclou una aplicació de plataforma mòbil i una aplicació web.

A efectes de transparència i fiabilitat, Ternion serà sotmès a auditoris anuals per mantenir al públic en el futur dels avenços futurs.

Sabem que el finançament digital descentralitzat és el futur, però també entenem la connexió i el valor inevitables que ens van ensenyar les finances tradicionals, el coneixement que estem implementant avui en dia en l'espai de criptocurrency.

Informació tècnica



Compatible amb ERC20 Compatible amb totes les fitxes compatibles amb ERC20, que ofereixen avantatges substancials per a qualsevol usuari de Ternion Ecosystem.RegulatedThe Ternion Exchange té una llicència comercial europea Crypto № FVR000209FIX API IntegrationTernion ha de tenir integració API FIX. Volem superar la integració de l'Integració i la resta API
Paràmetres Ternion ICO (tokens TRN)



Tokens: protocol TRNToken: ERC20Total total: 95.000.000 TRNToc de lliurament en venda anticipada: 22.500.000 lliuraments TRN durant ICO: 53.500.000 data TRNPresales: actiu fins el 28 de juny de 2018.
DATA DE L'ICO:
Ronda A 29 de juny 29 d'agost tipus de canvi: 1 TRN 0,65 USD
Ronda B Agost 30 octubre 30 tipus de canvi: 1 TRN 2,10 USD
Ronda C Novembre 1 Tipus de canvi del 30 de Desembre: 1 TRN 3,23 USD
Tapa suau: 5 000 000
Coberta dura: 65 000 000







ROADMAP




> Inicia el desenvolupament del canvi de Q1 2018.
> Pre-venda pública Q2 2018. Canvi d'inici.
> P3 2018 Venda pública.
> Q4 2018 Beta tancada d'intercanvi descentralitzat. Exchange introdueix marge de comerç. S'inicia el desenvolupament descentralitzat de l'intercanvi. Intercanvi d'expansió de la piscina de liquiditat.
> P1 2019 s'inicia el desenvolupament de pagaments de Ternion. Descàrrega descentralitzada d'intercanvi. Pagaments Beta tancada. Primer llançament d'Exchange.
> Iniciació de pagaments Q2 2019.

EQUIP

Rudolfs Medvedevs FOUNDER & CEO
Gary Sum, director executiu de TERNION CHINA
Anatolii Lytvynenko BLOCKCHAIN ​​DEVELOPMENT LEAD
Vladimir Platonov OFICIAL JURÍDIC DE LA CIUTAT
Alex Ariestov DESENVOLUPADOR LEAD
Yaroslav Boiko SOFTWARE LEAD
Clara Florey ESPECIALITAT DE COMUNICACIONS
Valeria Cealic MÀRQUETING I PR LEAD
Oliver Cheatham ESPECIALITAT DE MÀRQUETING DIGITAL
Artem Shabanov DESTACAR EL WEB DE LEAD
Merlock Fairwood MARC STRATEGIST
David Mark OFICIAL DE CREIXEMENT
Eugene Petrov WRITER DE CONTINGUT DE LA CREACIÓ
Viesturs Bremze SENIOR INVERSOR RELACIONS CIS & EUROPE

Roberts Erdmanis RELACIONS D'INVERSORS OCCIDENTAL EUROPE
ASSESSORS

Gareth Rhodes ASSESSOR DE BLOCKCHAIN 
Jill Godsil BLOCKCHAIN ​​ASSESSOR 
Arthur Iinuma BLOCKCHAIN ​​I CONSELL D'ICO 
Ian Scarffe BLOCKCHAIN ​​ASSISTENT 
Roger Crook CEO DE PRIMAVERA 
Mark Noorlander CO-FOUNDER OF FLASHBOYS


Més informació Contacte:

Lloc web: https://ternion.io
Telegrama oficial: https://t.me/TernionOfficial

Komentar

Postingan populer dari blog ini

MGBE Ị GA-EME GAP N'ỤTỤ ỤBỌCHỊ NA ỤBỌCHỊ

TERNIÓN – FINANS FINANSYÈL AK DWA LEGAL

ICOO Ternion પ્લેટફોર્મનું સામાન્ય વર્ણન