TERNIÓN - ZAVŘÍT TRADIČNÍ A DECENTRALIZOVANÉ FINANCOVÁNÍ



Ternion je hybridní kryptografická výměna s fiatovou branou a integrovanými komerčními službami.


Ternion Exchange je regulovaná, autorizovaná a centralizovaná jednotka, která umožňuje šifrování šifrování, šifrování a šifrování fiduciářského obchodu. 
Ve fázi post-ICO se výměna stane hybridním. Umožní decentralizovanou výměnu s centralizovanou výměnou.


Platobní procesor Ternion je platební brána, kterou je možné realizovat podle uvážení poskytovatele a vydává karty svým uživatelům. Uživatelé mohou také použít debetní kartu k zaplacení prodejců. Poskytovatelé se mohou rozhodnout, zda budou za zboží a služby přijímat fiat nebo kryptocurrency implementací rozhraní API Ternion v jejich platební metodě. To je možné díky integraci systému Exchange do systému.


Ternion Liquidity Fund je kompatibilní se dvěma obchodními modely a je páteří Exchange a procesoru plateb. Fond je také zodpovědný za opětovné nákupy žetonů, které využívají čtvrtinu zisků společnosti a spálí je v boji proti inflaci. Fond také uchovává další čtvrtinu z akumulovaných prostředků, aby získal likviditu pro budoucí expanzi společnosti Ternion po celém světě.




Celková tržní kapitalizace za criptomonedas sektoru prudce zvýšila $ 600 miliard v průběhu posledních měsíců roku 2017. Zatímco Bitcoin představoval významnou část růstu se zvýšila o více než 200 miliard $ v roce, několik dalších alternativ criptomonedas (Altcoins ) sledoval stejný trend. Celkové objemy obchodů ve stejném období odpovídajícím způsobem zvýšil a dosáhl vrcholu více než $ 50 miliard v průběhu 24 hodin ve stejném rozsahu jako průměrný objem NYSE. Se zvyšující se poptávku v obchodních platformách, několik zásadních výměn utrpěl Denial of Service (DoS), protože jeho infrastruktura nebyla připravena zvládnout takové rychlý nárůst objemu obchodů.


Z této situace výměny konsolidovaly své operace a vybavení, ale stále existuje obecný nedostatek vstupů pro přístup k šifrovacímu prostoru, což představuje problém pro daňové poplatníky, kteří potřebují rychle vstoupit a opustit Crypto na Fiat a naopak.


Výměny kryptocurrencí zrychlují operace v zemích po celém světě. Jeden z hlavních agregátorů dat na trhu, CryptoCompare. com, má více než 120 výměn po celém světě. Tyto výměny jsou rozlišeny na řadu prvků, mezi něž patří: velikost, model (centralizovaný nebo decentralizovaný) a množství vyjednaných aktiv.


Top 10 burz vyděluje více než 3 miliony dolarů za den, nebo více než 1 miliardu dolarů ročně (Bloomberg). Přestože tyto údaje nejsou přesné, velikost peněžních toků, které jsou v současné době spojeny se sektorem směnného kurzu, je obrovská. Největší objemová výměna je v současnosti Binance. Společnost Binance zaznamenala v prvním čtvrtletí roku 2018 čistý zisk ve výši 200 milionů dolarů, což představuje nárůst o více než 2 800% ve srovnání s předchozím čtvrtletím. Podle údajů sestavených inteligentní smluvní platformou Aelf výměny založené v Asii, jako jsou Huobi, Bitfinex,


Procesy Upbit a Bithumb se v průměru pohybují v rozmezí od 600 milionů dolarů do 1,4 miliardy dolarů v denním objemu transakcí a poplatcích v průměru 0,3%, což znamená, že Asie tvoří polovinu světového obchodu se šifrováním.




Ternion Exchange bude zpočátku spuštěna jako centrální výměna šifrovacích prostředků s pečlivě vybranými funkcemi, které překonávají ty, které poskytují konkurenti. Cílem tohoto pilíře ekosystému Ternion je nabídnout kompletní řešení obchodníkům s kryptoobchodem. Druhou fází výměny je vybudování decentralizované výměnné platformy (DEX), kterou původně podporuje fond likvidity Ternion.




ICO parametry Ternion (TRN signál) 
Listy: TRN 
protokol Token: ERC20 
celkem token: 95000000 NRT 
dodávka čipem na předprodeji: 22500000 TRN 
dodací čipů při ICO: 53500000 TRN 
Datum předprodejní aktiv 28.června 2018. 
ICO Datum: 
kulaté 29. června 29. srpna směnný kurz: 1 0,65 USD TRN 
kolo B 30.srpna 30 října směnný kurz: 1 TRN 2,10 USD 
kolo C 01.11.30 prosince směnný kurz je 1 TRN 3,23 USD


Měkký kryt: 5000000 
Pevný kryt: 65000000




Termínové platby slouží jako klíčový faktor pro zvýšení přístupu a použitelnosti kryptopořar. Platby Ternion jsou systémem zpracování plateb, který bude integrován přímo do burzy Ternion pro maximální efektivitu. Kromě zlepšení přístupu ke kryptopořtu jak pro spotřebitele, tak pro obchodníky, generuje Ternion Payments příjmy prostřednictvím malého transakčního poplatku za každou transakci. Společnost Ternion OÜ použije tyto výnosy k opětovnému nákupu a záznamu žetonů TRN, čímž čtvrtletně sníží dodávky TRN trilů. (Více informací naleznete v části o finančním modelu společnosti Ternion).




1. čtvrtletí roku 2018 
Vývoj začíná.


T2 2018 
veřejný předprodej. Výměna domů


T3 2018 
prodej veřejnosti.


Čtvrtletí 2018 
Decentralizovaná změna byla uzavřena beta. Tato výměna představuje vyjednávání o marži. Zahajuje se decentralizovaný vývoj burzy. Změna likvidity v seskupování peněz.


1. čtvrtletí 2019 
Začíná vývoj plateb Ternion. Spusťte decentralizovanou změnu. Uzavřené beta platby Dluhopis předem.


T2 2019


Spusťte platby.


TEAM






Pro informaci


Stránky: https: // ternion. io / 
Zpráva: https: // ternion. io / TernionWhitepaper _ en. pdf 
Twitter: https: // twitter. Komunikační / teritoriální 
telegram: https: // t. I / TernionOficial 
ANN: https: // bitcointalk. org / index. php? topic = 4623236. msg41743899 # msg41743899 
Facebook: https: // www. facebook. com / ternionofficial /


Komentar

Postingan populer dari blog ini

TERNIÓN – FINANS FINANSYÈL AK DWA LEGAL

ICOO Ternion પ્લેટફોર્મનું સામાન્ય વર્ણન

Επισκόπηση της πλατφόρμας ICN Ternion